xFLOWer workflow cloud

xFLOWer Workflow CLOUD

Workflow szoftver, CRM szoftver

Szolgáltatás

xFLOWer felhőszolgáltatásként is elérhető. Egy böngészőből bármikor, bárhonnan hozzáférhetnek munkatársai vagy API-kon keresztül különböző informatikai rendszerei.

Workflow az xFLOWerrel

Havi előfizetési díj

Nincs szükség beruházásra. Havi díj ellenében a szoftver licenszek, support, verziókövetés és a hardware infrastruktúra üzemeltetéssel együtt biztosított.

xFLOWer workflow megoldások

Hol az adatom?

xFLOWer Cloud a legnagyobb és így a legmegbízhatóbb szolgáltatók szerverein fut (alapértelmezés: Amazon [EU] ). Igény esetén a teljes rendszerről Önnél is lehet másolat, akár minden éjszaka automatikusan mentjük a rendszert az Ön által megadott és felügyelt tárhelyre.

BERUHÁZÁSI KÖLTSÉG NÉLKÜL

A felhő alapú információs technológiák lehetővé teszik akár nagyvállalati szintű szoftverek és rendszerek használatát havidíj ellenében anélkül, hogy magas beruházási költségű hardver vagy szoftverberuházást igényelnének. A mai igényeknek megfelelően kialakított, rugalmas megoldások lehetővé teszik, hogy minden olyan feladatot, amelyet korábban például csak a vállalat irodájából lehetett elkészíteni, immár szabadon, helyhez kötöttség nélkül lehessen elvégezni. Vezetői szinten kiemelten előnyös a folyamatos online rendszer, hiszen akár okostelefonján vagy tabletjén is értesülhet mindenről, ami vállalatánál történik.

xFLOWer workflow cloud - felhőszolgáltatás

xFLOWer-re felhőszolgáltatásként is előfizethet, nem lesz gondja a mentésekkel, biztonsági beállításokkal, lassulásokkal, verziófrissítésekkel, szerverekkel, liszenszekkel, IT üzemeltetési személyzettel. 
Próbálja ki Ön is az xFLOWer Cloud-ot, működtesse felhőből üzleti folyamatait!

Előnyök

Ha nem tetszik, nem használja

A felhőszolgáltatások egyik legnagyobb előnye, hogy csak nagyon jó szoftvereket / szolgáltatásokat  lehet így eladni!

Miért: mivel nem volt beruházási költség – csak havi előfizetési díj – ezért ha kicsit is elégedetlen, akkor felmondhatja a szolgáltatást. 

Gyors bevezetés

Mivel nem kell bajlódnia az infrastrukturális kérdésekkel, ezért nagyon gyorsan használatba tudja venni a megoldást. 

Workflow cloud

Felhőben, de hol? Miért jó ez nekem?

Ma már sokkal kényelmesebb egy felhőszolgáltatást is használni, mint egy telepített alkalmazást. Könnyen kiszámítható. A telepített rendszerhez hardware-ek, szerverszoba, üzemeltető személyzet és különféle üzemetetési szabályzat szükséges. Ezt ma már csak a legnagyobb cégek engedik meg maguknak, de az ma már ők is egyre több felhő alapú rendszert vesznek igénybe. Különböző előrejelzések szerint a közeli jövőben a nem felhő, azaz on-premise-ként használt rendszerek csak nagyon különleges esetekben lesznek használva (hadiipar, bank, stb.).
Legegyszerűbb kérdés: kinek nincs ma gmail-es címe? Kezelünk-e ott bizalmas adatokat? Legtöbben igen.


xFLOWer felhő minden problémáját megoldja a biztonsági kérdésektől a humán feladatokig. Adatait a legismertebb szolgáltók szerverein tároljuk (alapértelmezés: Amazon EU).

Felhő alapú vállalatirányítási rendszer

Mentések?

Adatai nem veszthetnek el! Ha adatai károsodtak – véletlenül vagy szándékosan  – valaki átír valamit, akkor vissza lehessen állni az eredeti állapotra.
xFLOWer Cloud szolgáltatás esetén a mentéseket xFLOWer üzemeltetői kezelik. GDPR előírások miatt – alapértelmezésben – néhány napnyi mentést tárolunk az időben visszafelé. A mentések a beállítások függvényében kerülnek az eredeti környezettől eltérő lokációban tárolásra.

Ön is szeretné őrizni a mentéseit?
Ha bármilyen okból (pl. az egy éve törölt adatokat is szeretné megőrizni), akkor egy ön által biztosított xFLOWer Cloud-tól független adattárolóra is képes xFLOWer napi teljes adatmentést végezni (ennek biztonságos megőrzéséről már Önnek kell gondoskodni). Ebből a mentésből egy új xFLOWer környezet (bármilyen infrastruktúrán) létrehozható. 

Felhő alapú vállalatirányítási rendszer

Átállás: cloud-ról on-premise vagy fordítva!

Minden vállalkozás maga dönti el, hogy egy szoftveres szolgáltatást felhőből vagy saját maga által üzemeltetett környezetben használ. Mindkettő mellett lehet érvelni, akár IT vagy üzembiztonsági, akár pénzügyi, akár különböző külső jogszabályok alkalmazása miatt.

Amennyiben xFLOWer-t felhőszolgáltatásként veszi igénybe, akkor Önnek semmi más dolga nincs, mint használni. Mentésekről, üzemeltetésről, verziófrissítésről, biztonsági beállításokról az xFLOWer csapat gondoskodik.
Ha bármilyen okból Ön saját informatikai környezetében szeretné a rendszert működtetni, akkor megteheti. xFLOWer csapat segít telepíteni, az üzemeltetés az Ön dolga lesz, de ebben is kaphat támogatást.

Egyik környezetről bármikor áttérhet a másikra. xFLOWer csapat segít az áttelepítésben.

 

Workflow szoftver - xFLOWer

Felhős szolgáltatások összekapcsolása

Legtöbb cég rengeteg IT rendszert használ, melyeket különbözi API-k köznek össze. 

xFLOWer felhő szolgáltatásként is képes bármilyen felhős vagy lokálisan telepített rendszerrel összekapcsolódni.

Néhány példa felhős rendszer kapcsolatokra:

  • Office365
  • Ügyfélkapu
  • NAV online
  • Libre (ERP)
  • Számlázz.hu
  • Google calendar
 
CRM felhő alapú szoftver

Tartalék rendszerek felhőben. Teszt, EDU, Prepod

Nagyon sok helyen az tanítják, hogy a tartalékrendszereidet helyezd felhőbe. Ez sok esetben olcsóbb és hatékonyabb.

Gondoljunk csak bele, hogy egy oktató rendszert (amiben nincsenek is éles adatok), egy teszt rendszert vagy egy alapos IT biztonsági auditra előkülönített környezetet mennyivel egyszerűbb felhőben létrehozni (mint mondjuk venni 1-1 újabb szervert).

Tervezzen így Ön is. Éles rendszerei mellé tetszőleges számú egyéb rendszer kialakítható fejlesztési, tesztelési, oktatási vagy bármilyen egyéb célra… akár csak néhány hétre is.  

Beruházási költség néLkül

A felhő alapú információs technológiák lehetővé teszik akár nagyvállalati szintű szoftverek és rendszerek használatát havidíj ellenében anélkül, hogy magas beruházási költségű hardver vagy szoftverberuházást igényelnének. A mai igényeknek megfelelően kialakított, rugalmas megoldások lehetővé teszik, hogy minden olyan feladatot, amelyet korábban például csak a vállalat irodájából lehetett elkészíteni, immár szabadon, helyhez kötöttség nélkül lehessen elvégezni. Vezetői szinten kiemelten előnyös a folyamatos online rendszer, hiszen akár okostelefonján vagy tabletjén is értesülhet mindenről, ami vállalatánál történik.

Felhasználási esetek

Munkaerő közvetítés

Egy külföldre munkaerőt közvetítő partnerünk az xFLOWer segítségével oldja meg a mostanra egyre nagyobb adminisztrációs terhet jelentő feladatait.

Elolvasom

Behajtási folyamatok kezelése

Távközlési szolgáltatást nyújtó ügyfelünk a kintlévőségkezelési folyamatait automatizálta alkalmazásunkkal, ezzel javította a pénzügyi mutatóit, rengeteg Excel táblát és munkaerőt spórolt meg.

Elolvasom

Kárbejelentések kezelése Workflow-val

Ügyfelünk Magyarország egyik meghatározó biztosítótársasága. Lakásbiztosításra szerződött ügyfeleik számára assistance szolgáltatást is kínálnak a klasszikus biztosítási szolgáltatásokon túlmenően; azaz ha például egy ügyfélnél valamilyen káresemény történik, akkor a biztosító azonnal intézkedik a kár elhárítása érdekében.

Elolvasom

többet szeretne tudni? lépjen velünk kapcsolatba!