Modern Vállalkozások Programja

Pályázati lehetőség

Modern Vállalkozások Programja - GINOP 3.2.2

A Modern Vállalkozások Programja olyan magyar KKV-k részére nyújt segítséget vissza nem térítendő támogatás formájában, amelyek szeretnék növelni hatékonyságukat és jobban működni technológiai megoldások használata által. A program e-kereskedelmi és folyamatkezelési megoldások bevezetését támogatja, 10 milliárd Ft megpályázható keretösszeg erejéig. Folyamatkezelő szoftver bevezetése az alábbi előnyöket garantálja cége számára:

 • Átláthatóbb működés, kevesebb adminisztráció
 • Megszűnik a káosz - ki mit csinál, mi hol van, e-mail kereségélés, dokumentumok eltűnnek...
 • Nagyobb szervezet működtetése is könnyen kezelhető, átlátható marad
 • Munkatársai mindig pontosan tudni fogják mi a feladatuk és a rendszer ellenőrzi a tevékenység határidőre való elvégzését is!
 • Fontos dokumentumok egységes kezelése, nyilvántartása, visszakereshetősége megoldódik
 

 

Miért érdemes pályázni?

Pályázati forrás bevonásával megvalósíthatja azon üzleti elképzeléseit, amelyek szükségességét már felismerte, de nem volt rá megfelelő keret a cégben. Különösen igaz ez a workflow alkalmazásokra, hiszen egy ilyen rendszer rengeteg adminisztratív tehertől szabadítja meg önt és kollégáit, azonban a bevezetés közvetlen megtérülésének mérése nem könnyű.

Jó hírünk van! 18 év szakmai tapasztalatára alapozva elmondhatjuk, hogy ügyfeleinknél - kis, közép és nagyvállalatoknál egyaránt - 6-12 hónap alatt térült meg a bevezetés költsége - illetve felhő alapú megoldás esetén ennyi idő alatt minimum a havidíj megtérül (éves szinten) azaz a rendszer eltartja magát. Ezután pedig - a folyamatok további finomításával, a működés még hatékonyabbá tételével a rendszer használata mérhető bevételnövekedést eredményez.

Ezek a számítások azonban nem veszik figyelembe a pályázati támogatást! Ennek megfelelően - függően az elnyert támogatás mértékétől - a rendszer bevezetésének megtérülése még gyorsabb, az elért eredmény pedig még látványosabb lehet.

 

 

Kedvezmény a Modern Vállalkozások Programja résztvevőinek

A programban részt vevő vállalkozások az xFLOWer munkafolyamat kezelő rendszerhez a kedvező alapár megtartása mellett további szolgáltatásokat nyúltunk díjmentesen. A kedvezmény, kombinálva a pályázat nyújtotta támogatással olyan kedvező feltételeket teremt a bevezetésre, amely a piaci árhoz képest nagyságrenddel gyorsabb megtérülést jelent!

 

Miért hasznos egy folyamatkezelő rendszer bevezetése?

Amennyiben az Ön cégénél is:

 • Van olyan üzleti munkafolyamat melynek működésével nem teljesen elégedett?
 • Hiába vannak IT rendszerei mégis e-mailekben kérik egymás jóváhagyását a munkatársai?
 • E-mailben tájékoztatják a munkatársai egymást az elvégzendő feladatokról és határidőkről?
 • Vannak olyan feladatok, melyeket még mindig Excel táblában kezelnek?
 • Nehéz vagy szinte lehetetlen összeszedni, hogy egy adott témában milyen e-maileket kaptak / küldtek (egy-egy ügyfélnek, projektről, stb.)
 • Fogalma sincs arról ki dolgozik jobban / rosszabbul?
 • Ki van szolgáltatva néhány kulcs-kollegáknak, mert csak ők tudják mit melyik „fiókba” szoktak tenni?
 • Úgy érzi, hogy nem tudja felügyelni a cége által szolgáltatott minőséget?

Akkor a megoldás egy folyamatkezelő rendszer, mellyel cége folyamatait - azaz működését, hatékonyságát - új szintre emelheti!

 

 

Bemutatkozik az xflower workflow keretrendszer

Alábbi rövid videonkban megismerheti az xFLOWer rendszert, működését illetve, hogy milyen felhasználási lehetőségei vannak a rendszerben:

 

Miért az xFLOWer workflow rendszert válasszam?

Mert...

 • Már bizonyított - 18 éve működik meghatározó nagyvállalatoknál!
 • Használatához nem kell lecserélnie meglévő rendszereit - az xFLOWer képes együttműködni jelenlegi infrastruktúrájával!
 • Az xFLOWer keretrendszer, így bármilyen folyamatot képes kezelni!
 • Felhő alapon is igénybe vehető, így nem szükséges hardverre és további szoftverekre költenie!
 • Előre kialakított folyamatokat adunk át igény szerint testreszabva, vagy szabadon kialakíthatja saját folyamatait is!
 • Nem kell programozói tudás vagy külső szolgáltató folyamatai módosításához!
 • Garantált nagyvállalati szintű biztonságot nyújtó, skálázható, robosztus rendszert kap!
 

 

TUDJON MEG TÖBBET FOLYAMATAIRÓL!

Az üzleti folyamatkezelés világa még ismeretlen az Ön számára? Szeretne többet tudni az üzleti folyamatokról? Az üzleti folyamatok tekintetében sok érdekességet és tudást kínál blogunk, amelyet ide kattintva elérhet!

Blogunk folyamatosan bővül, jelenleg a következő témakörökben nyújt segítséget:

 

Hogyan vehetem igénybe a támogatást?

A támogatás igényléséhez és a további részletek megismeréséhez látogasson el a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalra, regisztrálja cégét ügyfélként és éljen a pályázat nyújtotta előnyökkel, vegye igénybe a felkínált kedvezményeket, vagy kattintson az alábbi gombra és mi végig támogatjuk a pályázat során:

 

 

Ismerje meg a Modern Vállalkozások Programját és regisztráljon még ma, hogy mielőbb átvehesse új folyamatkezelő rendszerét!

 

Csomagban olcsóbb

 

Pályázati lehetőségek

 

 

Megrendelés