Naptárak mindenhol

Egy jól működő workflow rendszer minden ügyintézési feladatot lépéselemekre bont. Egy-egy tevékenység személyekre bontott feladatokat jelent, az egyes feladatoknak önálló határideje van. xFLOWer rendszerünk a saját ügyintézői felületén túl is lehetőséget biztosít a naptárak kezelésére.
A legújabb xFLOWer verzióktól minden felhasználó képes a saját ügyeit úgy kiajánlani, hogy azok standard iCAL protokollon keresztül bármilyen naptárkezelő eszközből elérhetőek legyenek. Pl.: OutlookGoogle calendarIphone naptárfunkciója.
Így egy felületen, de mégis elkülönítve kezelhetőek a privát naptár bejegyzéseink a workflow-kban meghatározott tevékenységekkel.

Automatikus átvezetések

Amennyiben egy feladatlépés elvégzésre kerül, módosul a határideje vagy valaki másra kerül átszignálásra úgy természetesen a naptárnézeten is automatikusan átvezetésre kerül a változás.
A naptárnézetet alapértelmezésben egy xFLOWer felhasználó feladataiból lehet kiajánlani, de lehetőseg van bármilyen törzsobjektumhoz rendelt feladatokat is így kezelni: pl.: tárgyaló, rendelő, szerelő, külsős orvcos naptárjait is képes xFLOWer az ügyintézési workflow-kon keresztül kezelni. 

A naptárnézetben a feladat rövid leírása egy link, melyre kattintva a naptárból közvetlenül az xFLOWer felületére lehet navigálni.

 

Példák

Naptárakban kezelhető lehet egy számla jóváhagyása (ma délig hagy jóvá!), egy megbeszélt találkozó (13:00-kor meeting!), egy orvosi rendelő időbesztása, vagy a visszahívásra váró ügyeleim és ezek megbeszélt vagy tervezett időpontjai.

 

Használat

 

Beállítás xFLOWer felületen

 

Használat google naptárban