Projekt workflow rendszer

Költség és erőforrás tervezés, automatikus folyamatokkal

Projekt elszámolások

Projekt elszámolási feladatok bármikor keletkezhetnek, akár a projekt befejezése előtt is. Amennyiben az elszámolás nem kellően kontrollált folyamatok mentén valósul meg, úgy fennáll a veszélye, hogy "kifutunk" az előirányzott költségkeretből. Előzze meg a bajt az xFLOWer projekt workflow segítségével, és kövesse nyomon valós időben projektjei pénzügyi állapotát!

Projekt költségek tervezése

Egy projekt tervezett és valós költségei eltérhetnek, azonban ha ezen eltéréseket későn vesszük észre, akkor az az egész projekt nyereségességét veszélyeztetheti! Ismerje meg az xFLOWer projekttervezés modulját és kövesse valós időben projektköltségeit - tervezéstől a kifizetésig! Kattintson és tudjon meg többet!

Projekt erőforrások tervezése

Kivitelezési, szolgáltatási projektek esetében többféle erőforrás tér és időbeli tervezése is elengedhetetlen. Mindezen erőforrásokhoz természetesen költségeket is szükséges rendelni, hogy teljességében összeálljon a projektterv, valamint még sok egyéb részlet kidolgozása is szükséges. Kattintson és tudjon meg többet!


Tervezett költségek - átlátható megtérülés

Számtalanszor előfordul, hogy egy kivitelezési projekt esetében a költségek tervezése ugyan megtörténik a projekt elején, azonban a projekt közben mégis - valahogy - megemelkedik a szükséges ráfordítás. Ez nem csupán az adott projekt nyereségességét befolyásolhatja, hanem akár effektív veszteségeket is generálhat. Az xFLOWer projekt workflow modullal azonban folyamatosan követhetők a projekt költségek, meghatározható projekt keretösszeg (akár külön az egyes projektekre vagy akár keretszerződés alapján) így azonnal látszik, ha egy projekt költségvetése megközelíti a tervezett maximumot vagy nem olyan költségek merülnek fel, mint amiket terveztünk. A rendszerben rögzíthető többek között az adott projekt keretösszege, a bejövő és kimenő számlák összegei, a rendszer pedig automatikusan számolja a fennmaradó keretet. Ugyanakkor az is látható, hogy mely költségtételek lettek magasabbak a tervezetthez képest, így hamar kideríthető, hogy "min csúszott el" a projekt pénzügyi szempontból. Így adott esetben e költségek a következő projekt esetében pontosabban tervezhetők lesznek, valamint azonnal tisztázható, hogy milyen oknál fogva lett magasabb a valós költség a tervezettnél. Természetesen a konkrét bizonylatok - utazási költségek számlái, alvállalkozói számlák, üzemanyag költség, szállásdíjak, és minden egyéb - tárolhatók és kezelhetők a rendszerben, illetve adattartalmuk külön, kereshető és a jövőben is felhasználható módon tárolható. Mivel a rendszer teljes üzleti folyamatok kezelését is lehetővé teszi, minden kapcsolódó tevékenységet, feladatot egy helyen kezelhet, legyen szó számlák jóváhagyásáról, feladatok kiosztásáról, a dokumentumok kezeléséről, garanciális vagy hibajavításokról, egyszóval bármiről. Vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg az xFLOWer-t, igényeljen ingyenes bemutatót, demo hozzáférést!

 

Projektek komplex erőforrás tervezése

Bármely kivitelezési, szolgáltatási, karbantartási vagy egyéb projekt esetében egyrészt szükséges erőforrásokat rendelni a projekthez: emberek, eszközök, járművek, szállás, és így tovább. A részletek kidolgozása azonban nehézkes lehet: ki tudja a legjobban elvégezni az adott feladatot? Melyik jármű szabad az adott időszakban? A szabad jármű alkalmas a feladat ellátására? (megfelelő számú személy utazhat benne, kellő teherbírással rendelkezik, műszaki vizsgája érvényes, stb.) Milyen eszközök szükségesek a projekt kivitelezéséhez? Mikor? Ezek rendelkezésre állnak az adott időszakban? És még egy sor hasonló kérdés pontos, konkrét megválaszolása szükséges a projektek kivitelezéséhez és zökkenőmentes végig viteléhez. Az xFLOWer projekt workflow modulja pontosan e kérdésekre adhat választ, üzleti folyamatok mentén kialakított projekttervezési funkciókkal, amelyek testreszabottan kerülnek kialakításra. Ennek megfelelően az xFLOWer használatával nem egy sablonmegoldást kínálunk, melyek szinte biztos, hogy nem fogják 100% - ig lefedni az ön igényeit, hanem egy teljesen egyedi, mégis gyorsan bevezethető megoldást pontosan igényei szerint kialakítva, amely ráadásul további üzleti folyamatok kezelésére is képes. Így akár az ajánlatadás, megrendelés, szerződés, kivitelezés, számlázás és kintlévőségkezelés folyamatait is egy rendszerben kezelheti. Integrációink segítségével pedig az xFLOWer illeszkedik meglévő IT környezetébe: nem szükséges meglévő egyéb rendszereit (pl. számlázó, készletkezelő, CRM, stb.) cserélnie, az xFLOWer kiegészíti azokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg az xFLOWer-t, igényeljen ingyenes bemutatót, demo hozzáférést!

 

Kontrollált projektköltségek - kevesebb kockázat, nagyobb megtérülés

A tervezett projekt költségekkel szemben a megvalósítás során felmerülhetnek olyan költségek is, amelyekkel eredetileg nem számoltunk, illetve az eredeti költségek a vártnál magasabbak lehetnek. Ugyanakkor gyakori, hogy egy a tervezettnél magasabb költség már kifizetésre került, mire a problémát észleli a vezetőség vagy a projekt felelőse. Ebben segít az xFLOWer projekt workflow: egyrészt valós időben mutatja meg a projekt aktuális költségeit, másrészt támogatja a költségszámlák kezelését illetve az előzetesen tervezett projektköltségekből automatikusan "levonja" a ténylegesen felmerült költségeket. Ennek megfelelően mindig aktuális képet kaphatunk a projektköltségek állásáról és megelőzhetjük a túlzott költségek viselését. Az xFLOWer azonban ennél sokkal többet nyújt: a projektek kezelésén túlmenően bármilyen üzleti folyamat kezelhető benne, így akár az ajánlatadás, megrendelés, szerződés, kivitelezés, számlázás és kintlévőségkezelés folyamatait is egy rendszerben kezelheti. Ennek megfelelően a projekt költségkerete a megkötött szerződés alapján, akár automatikusan is meghatározható (amennyiben a szerződéseket is a rendszer kezeli) így már a projekt indítása előtt láthatjuk azt a szerződés szerinti keretösszeget, melyet a projekt során felhasználhatunk. A rendszerben rögzítésre kerülő költségszámlák összegét a rendszer ebből keretösszegből levonja, és mindig mutatja az aktuális különbséget a két érték között. Ennek megfelelően azonnal láthatjuk az aktuális költségek és a tervezett összköltség viszonylatát is. Vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg az xFLOWer-t, igényeljen ingyenes bemutatót, demo hozzáférést!