xFLOWer workflow szoftver

Partnerség & Befektetés

xFLOWer workflow szoftver

Viszonteladó

Legyen Ön is tagja a viszontleadói hálózatunkak!

Rengeteg féle együttműködési lehetőséget kialakítottunk már, nincsenek sablonok. Minden kapcsolat más.

Nekünk elsősorban az az érdekünk a szofverünket, mind keretrendszer értékesíthessük. Viszont egy szoftvert csak sok munkával lehet bevezetni. xFLOWer alapkoncepciója az, hogy ne kelljen szoftverfejlesztői tudás egy implementációhoz. Tehát, ha Önnek vagy az Ön cégének különleges tudása van egy adott iparágban, szektorban, akkor biztos érdemes egyeztetnünk. Együtt biztosan többet elérünk, mint külön-külön.

Írjon nekünk: email@click-on.hu

xFLOWer CRM rendszerek

Együttműködő partner

Rengeteg üzleti területet kiszervezünk. Vannak külsős IT biztonsági tanácsadóink, tesztelőink, fejlesztőink, marketing tancsádadóink, infrastruktúra szolgáltatóink és nagyon sok más ami egy szoftver létrehozásához és értékesítéséhez szükséges. 
Örömmel működünk együtt külső partnerekkel. Írjon nekünk, ha lenne valami ötlete!    

xFLOWer projekt workflow

Befektetés

  • Click On / xFLOWer magyar magánszemélyek tulajdonában álló vállalkozás. 
    Keressük azokat a befektetési lehetőségeket, mellyel kiegészíthetjük portfóliónkat, továbbá nyitottak vagyunk újabb üzleti kihívásokra. Működjünk együtt!
Munkafolyamat kezelő rendszer

Szolgáltatások

Click On elsődlegesen az xFLOWer rendszer fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. 

Tevékenység része a szoftverbevezetéshez kapcsolódó összes szolgáltatás, az üzleti folyamatok felmérésétől, az implementáción és optimalizáláson keresztül, az integrációs és képzési feladatokig. 

 

Workflow rendszer

Számokban

10 ezer felhasználó
100 milló ügy évente
100 milliárd ügy története

Naponta több mint 10.000 felhasználó munkáját segíti Click On által készített informatikai.

Nagy valószínűséggel Ön is beszélt már olyan ügyintézővel, aki termékeink segítségével adott választ a kérdéseire. Ha küldött már elektronikus vagy papír alapú levelet egy vállalatnak, akkor az Ön levele nagy eséllyel elérhető valamelyik Click On-os környezetből. Valószínűleg nem tud róla, de xFLOWer rendszerünk az Ön életének is része, hisz Magyarország és a régió vezető szolgáltató cégei (távközlés, biztosítás, pénzügy, államigazgatás, kereskedelem, közműszolgáltatás, webshop, stb.) közül nagyon sokat ezt használjak dokumentum- folyamatkezelő és ügyfélszolgálati rendszerként.

Mindezen problémák megoldása: jól kialakított munkafolyamatok és az azokat kezelő workflow rendszer bevezetése

A workflow rendszerben szervezetten, előre meghatározott sorrendben végzik feladataikat a munkatársak, előre meghatározott felelősségi körök, döntések, jóváhagyások és egységes dokumentumok segítségével. Kezelői szinten az előre kialakított üzleti foylamattól eltérni nem lehet, így biztosított, hogy minden munkatárs konzisztens minőségben végezzen el egy adott feladatot, adott határidőre. Ennek megfelelően az elvégzett munka egységes, nyomonkövethető és eredménye visszakereshető, azaz a szervezeten belüli transzparencia is szignifikánsan növelhető a rendszer bevezetésével.

Felhasználási esetek

Kárbejelentések kezelése Workflow-val

Ügyfelünk Magyarország egyik meghatározó biztosítótársasága. Lakásbiztosításra szerződött ügyfeleik számára assistance szolgáltatást is kínálnak a klasszikus biztosítási szolgáltatásokon túlmenően; azaz ha például egy ügyfélnél valamilyen káresemény történik, akkor a biztosító azonnal intézkedik a kár elhárítása érdekében.

Elolvasom

többet szeretne tudni? lépjen velünk kapcsolatba!