Partnereink

Az xFLOWer partnerprogramját azzal a céllal alkottok meg, hogy valóban hathatós segítséget nyújtsunk azon szervezetfejlesztéssel foglalkozó cégeknek, amelyek platformunkat és workflow alapú szemléletünk vezetik be széles körben.

Miért csatlakozzon partnereink közé?

Partnereink számára kiemelt támogatást, oktatást és szakmai/technikai segítséget nyújtunk, hogy a lehető leggördülékenyebben vezethessék be rendszereinket, és növelhessék árbevételüket.

Partnereink

Service Image

BADATECH Solutions

A BADATECH Solutions Kft. a hatékonyságnövelés és vállalati folyamatok automatizálásának elkötelezett híve, amely okán intelligens workflow megoldásokkal segíti ügyfeleit.

badatech.hu
Service Image

DOQSYS business Solution

Informatikai rendszerintegrátor, a vállalati beszerzés és a számlafeldolgozás területén segít ügyfeleinek a költséghatékony, gyors, átlátható és hibamentes folyamatok kialakításában és működtetésében.

www.doqsys.com
Service Image

Neuron Software

Komplex informatikai rendszerek fejlesztője, Software Takeover. A piacon egyedülálló módon képesek átvenni, stabilizálni támogatni más cég fejlesztői által megírt, de problémás egyedi szoftvereket.

worldofneuron.com
Service Image

Qamcom

A Qamcom egy technikai tanácsadó vállalat, amely segít ügyfeleinek új technológiák bevezetésében és nehéz feladatok megoldásában a Mesterséges Intelligencia, folyamatoptimalizálás, IT fejlesztés és a dróntechnológiák területén.

qamcom.com
Service Image

HEROBOT Kft.

Ami embertelen, azt robotokra kell bízni. Üzleti folyamatfejlesztésben, szoftveres robotizációban partner a HeroBot.

herobot.eu
Service Image

Innosmart

ERP szoftverfejlesztő partnerünk, megoldásaikat az ipar és a mezőgazdaság területén használják sikerrel.

innosmart.hu
Service Image

Írisz Holding

Informatikai és irodatechnikai eszközök megbízható szállítója, a közbeszerzésekben is sikereket értek el. Leveszik a terhet partnereik válláról, és a megrendeléstől a termék használatba vételéig folyamatos kapcsolatot tartva, gyorsan kezelik a felmerülő kéréseket, esetleges problémákat.

iriszholding.hu
Service Image

dataxo group

Adóinformatikai megoldások fejlesztője, hogy gyorsabb, pontosabb és hatékonyabb legyen minden kötelező papírmunka, amit az adótörvények megkövetelnek. Teljes körű szolgáltatás a számlaadatok feldolgozására.

dataxogroup.hu
Service Image

A CÉGDOKTOR

Egy szóval: szervezetfejlesztés. Bővebben: a Korposzkóp Kft olyan üzletvitel-fejlesztési szolgáltatásokat kínál, melyek a piaci igényeknek megfelelően akár teljeskörűen, akár a tevékenység folyamatelemeire bontva nyújt tanácsadást.

acegdoktor.com