operataív CRM - működés támogatás

NE ENGEDJE, HOGY CÉGÉBEN A KÁOSZ URALKODJON ÖN HELYETT!

Áttekinthetetlennek látja cége működését?

Határidőn túl befejezett projektek? Átláthatatlan projektszervezet? Megkésett kifizetések?  Megoldás az xFLOWer Cloud működést támogató CRM rendszer, mely felhő alapon kínál megoldást az operatív működés teljes körű menedzsmentjére, folyamat alapon!

Excel tábláitól szeretne megszabadulni?

A piaci viszonyok és elvárások változása szükségessé teszi, hogy cége alkalmazkodjon az újabb üzleti környezethez nagyobb verseny és magasabb vásárlói elvárások mellett. Az Excelben nyilvántartás mára már túlhaladottá vált! Legyen felkészült, tökéletesítse működési folyamatait xFLOWer operatív CRM - el!

E-mailekkel irányítja munkatársait?

Nem tudja melyik munkatársa éppen mit csinál? Melyik feladatnak ki a felelőse, mi a határideje? Ha kulcsemberei kilépnek, hogyan működne tovább cége? Minderre választ ad az xFLOWer működést támogató CRM rendszer, átláthatóvá téve napi rutinjait, működését, hogy ne legyen kiszolgáltatva senkinek!


1

Áttekinthetetlen cégműködés?

Az üzleti siker egyik legfőbb jele, ha cége árbevétel és létszám tekintetében is növekszik - ehhez gratulálunk! Emiatt minden bizonnyal már szembesült azzal a helyzettel, hogy az eddig könnyedén átlátható, kezelhető cég hirtelen kezd olyan komplex módon viselkedni, amit már nem lehet cégvezetőként támogatás nélkül kontrollálni.

Elfelejtett feladatok, be nem tartott határidők, lemondott találkozók...amelyek mind ronthatják cége megítélését!

Ezen problémákra kínál megoldást az xFLOWer működést támogató CRM rendszere! xFLOWer - ben minden információ elérhető és minden tevékenység vezérelhető, akár mobiltelefonjáról is. Ám az xFLOWer nem csupán egy szoftver: a bevezetés során közösen áttekintjük cége tevékenységét és szakértő kollégáink pontosan definiált üzleti folyamatokat hoznak létre jelenlegi működése vagy elképzelései alapján.

Így mindig, minden tevékenység ugyanúgy fog megvalósulni, önnek pedig egy olyan eszköz fog a rendelkezésére állni, amivel egy pillanat alatt átláthatja a legösszetettebb tevékenységláncokat is valamint bárhonnan vezérelheti is cége működését! Tegyen egy próbát az xFLOWer - el és igényeljen bemutatót a lenti gombra kattintva!

 

További tájékoztatás

 
2

A kiváló működés nem kiváltság!

Vállalkozása már nagyszerűen teljesít, ügyfelei elégedettek és a növekedés biztosított? Nagyszerű, ezzel az ön cége már pályára állt! Azonban ha a kulisszák mögé nézünk...lehetséges, hogy nincs minden teljesen rendben? Előfordul, hogy munkatársai elfelejtenek egy - egy határidőt, ígéretet? Vagy éppen a kivitelezési projektek mennek a kelleténél lassabban, mert a beszerzéssel nem tökéletes a kommunikáció? Esetleg úgy látja, hogy dolgozói nem kellően strukturáltan, rendszerezetten dolgoznak?

Jó hírünk van: az xFLOWer működést támogató CRM rendszer mindezen problémákra megoldást kínál! Meglévő CRM rendszerével szemben az xFLOWer nem csupán az értékesítésben felmerülő státuszokat és határidőket kezeli, hanem a cég egész működést újjászervezheti vele, folyamat alapon. Így kialakíthatja a szoftverben munkatársai pontos feladatait és felelősségeit, határidőkkel együtt.

Természetesen a rendszerben több résztvevős, komplex tevékenységláncok is beállíthatóak, így legyen bármilyen nagy egy feladat vagy projekt, az xFLOWer - re számíthat. Ismerje meg lehetőségeit egy személyes bemutató igénylésével a lenti gombra kattintva!

 

További tájékoztatás

 

Pontosan tudja, dolgozói mit csinálnak?

Munkatársai kiváló munkát végeznek. De ön vajon honnan tudhatja, ki, mikor, mit csinál pontosan? Vagy éppen, hogy miért? Az információ hiánya döntéshozatakor a legfájóbb, vajon mindig minden lényeges körülményről értesül? Ha ezek a kérdések már felmerültek önben, de nem talált olyan megoldást ami választ adna, akkor ajánljuk figyelmébe az xFLOWer működést támogató CRM rendszert.

Más CRM rendszerektől eltérően az xFLOWer CRM rendszere nem csupán az értékesítési folyamatokat kezeli, hanem az egész cég működését megszervezheti önnek! Legyen szó bármely szervezeti egység - pénzügy, jog, kivitelezés, beszerzés, minőségellenőrzés... - működéséről, az xFLOWer képes kezelni a munkafolyamatokat és így hatékonyabbá tenni a működést.

A csapatmunka támogatása pedig olyan módon biztosított, ami más hasonló rendszerekben szinte elképzelhetetlen. Az xFLOWer képes meghatározni, hogy melyik üzleti tevékenység milyen résztvevőket és dokumentumokat igényel, és az elvégzendő feladatokat akár automatikusan ki is osztja a résztvevők között. Ez önmagában nem lenne elegendő, ezért a rendszer figyeli a feladatok megvalósulását, belső és végső határidőket, valamint kezeli az összes kapcsolódó fájlt és dokumentumot is. Hihetetlen? Győződjön meg róla saját szemével - igényeljen személyes bemutatót a lenti gombra kattintva!

 

További tájékoztatás