Iparági megoldásaink

Szakembereink tudására és saját fejlesztésű workflow platformunkra alapozva nyújtunk segítő kezet a legváltozatosabb problémákra, legyen szó csaknem bármely iparágról!

Pénzügy

A tradicionális pénzintézetek körében a mai napig elterjedtek a régebbi típusú háttérrendszerek, melyek a napi feladatokat és kritikus folyamatokat látják el, melyek bár biztonságosak és megbízhatóak, lassúságuk és zártságuk miatt nehezen tartanak lépést napjaink kihívásaival.

Az xFLOWer lehetővé teszi ezen intézetek számára, hogy kulcsfontosságú folyamataikat a teljes IT infrastruktúrájuk újraépítése nélkül gyorsíthassák fel , legyen szó akár ügyfélkapcsolati folyamatok kezeléséről, terminálkezelési folyamatokról, karbantartás és panaszkezelésről, ticketing megoldásokról, vagy új szolgáltatások/termékek engedélyeztetéséről.

image
image

Biztosítás

A biztosítási szegmens különösen terhelt szerteágazó adminisztratív folyamatokkal, így kiemelt fontosságú, hogy az a rendszerek összehangoltan, és a lehető leginkább automatizáltan működjenek, a hibák elkerülése végett.

Az xFLOWer a vállalat minden szintjén leveszi a terhet ezen folyamatok digitalizálásával, legyen szó a back office vagy az ügyfélszolgálat feladatairól, a szerződések kezeléséről, a kárbejelentésekről és kifizetésekről, vagy bármely egyéb, ügyfelekkel kapcsolatos dokumentumok kezeléséről.

Ingatlankezelés

Felmérésünk szerint egy ingatlanokkal foglalkozó szervezetnél legalább 50 féle üzleti folyamatot kell a munkatársaknak elvégeznie. Ezen folyamatok fejlesztésével, digitalizációjával és automatizálásával a cég hatékonysága jelentősen javulhat.

Szakértőink és platformunk segítségével könnyedén folyamatokká szervezhetőek és kezelhetőek az ingatlanokkal kapcsolatos bejelentések kezelésével kapcsolatos feladatok, a szakipari igények kezelése, a számlák jóváhagyása és további adminisztratív teendők.

image
image

Telekommunikáció

A telekommunikációs szektor üzleti környezetét elsősorban a gyors, radikális változások határozzák meg. E változások érinthetik a technológia, piacszerkezet, vásárlók és szabályozók körét is. Az xFLOWer segítségével nem csak az operatív működés alakítható ki, hanem az említett változások élére is állhatunk.

Megoldásainklehetővé teszik az örökölt rendszerek adatbázis-szintű összekötését, ezáltal minden, az eddig különféle rendszereken keresztül elérhető adatot megjeleníthetünk egyetlen képernyőn és elvégezhetjük a szükséges feladatokat.

Ügyfélszolgálat, panaszkezelés, kintlévőség kezelés, ügyfélmegtartási folyamatok, komplex létesítési projektek támogatása - az xFLOWer segítségével mindez egy helyen.

Szolgáltatók

Legyen szó bármely szolgáltatói iparágról, egy biztos: olyan közös folyamatokból épülnek fel, melyek digitalizációjával és automatizációjával jelentősen növelhető mind a hatékonyság, mind pedig a felhasználók, ügyfelek élménye és elégedettsége.

Az xFLOWer segít, hogy gördülékenyen működjenek az ajánlatokkal és szerződésekkel kapcsolatos adminisztratív folyamatok, a reklamációk kezelése és egyéb ügyfélszolgálati problémák, de a teljes számla jóváhagyási folyamat is könnyedén kezelhető.

image
image

Logisztika

Egy jól működő logisztikai vállalatban elengedhetetlenek az azonnal átlátható és minél inkább automatizálható folyamatok, hiszen a kisebb hibák is nagyobb kiesést eredményezhetnek.

Az xFLOWer segítségével a beszerzések kezelése, a számlák kezelése, a PO folyamatok és az ügyfélszolgálat szükségletei is centralizáltan kezelhetőek.

Technológia & IT

A technológiai és különböző IT projektekkel kapcsolatos verziókezelés, a szigorú minőségbiztosítási elvárások és folyamatos tesztelések rendkívüli precizitást követelnek.

Tapasztalt szakembereink a fenti feladatokat testre szabott üzleti folyamatokká alakítják, majd xFLOWer platformunk segítségével optimalizálják és automatizálják is azokat!

image
image

Kereskedelem

Legyen szó online vagy offline kereskedelemről, a mögöttes folyamatok hasonlóan épülnek fel, mint például: árajánlatok készítése, számlák kezelése, termékek belistázása és kivezetése.

Az xFLOWer segítségével a fenti adminisztratív folyamatok digitalizálásra, így pedig automatizálásra kerülhetnek, jelentős erőforrást megtakarítva, elősegítve a gyorsabb működést.

Vágjunk bele együtt

a folyamat alapú vállalatvezetésbe!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Add Your Heading Text Here

Vágjunk bele együtt

a folyamat alapú vállalatvezetésbe!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Hogyan oldottuk meg ügyfeleink problémáit?

Inspirálódjon esettanulmányainkból!