Interjúk és előadások

Folyamatban gondolkodás a nyerő!

Szederkényi Zsolt előadása a Piac és Profit magazin konferenciáján, ahol az üzleti folyamatokban való gondolkodás fontosságáról és szükségességéről beszélünk közérthető, szemléletes példákkal kiegészítve.

Technológia a vállalatvezetésben

Gordos Koppány előadása vállalati technológiai megoldások alkalmazásáról, automatizációról és az ezekhez szükséges alapokról a Piac és Profit magazin konferenciáján.

Az ügyvédi munka is folyamatokra épül - interjú

Dr. Szentes Bencével, a Szentes Ügyvédi Iroda vezetőjével beszélgettünk jogi folyamatokról, dokumentumkezelésről, az ügyvédi és jogi munka automatizálásáról.

RECORD Kft - Workflow a cégműködésben

Jámbor Árpád, a RECORD Kft. ügyvezető igazgatója a hatékony cégműködésről, folymaatkezelésről, automatizációról.

Interjú - Joseph Gibbons

Joseph A. Gibbons, a Gibbons Consulting Group elnöke a globális versenyről, versenyképességről és a technológia alkalmazásának szükségességéről fejti ki véleményét.

Interjú - Mikey Centrella

Mikey Centrella-val, a Make Things Happen Digital CEO-jával beszélgettünk atuomatizációról, workflow-ról, üzleti hatékonyságról.

Szederkényi Zsolt - Business&Café interjú

Miért hasznos workflow rendszert használni cégünk vezetéséhez? Hogyan alakítsuk ki folyamatainkat? Milyen problémákra nyújt megoldást egy workflow rendszer bevezetése? Minden válasz - és további érdekes, hasznos információk - a videóban!

Interjú - Orosz Sándor

Az xFLOWer használatával a Mininform Kft. számára új vállalatvezetési és szervezési, automatizálási lehetőségek nyíltak meg. Orosz Sándor tulajdonos-ügyvezetővel beszélgettünk a rendszer használatáról, az xFLOWer-el megoldott üzleti problémákról.

Szederkényi Zsolt - Folyamatszemlélettel a munkaerőhiány ellen

Ügyvezetőnk, Szederkényi Zsolt a Piac és Profit magazin Munkaerőhiány konferenciáján adott elő üzleti folyamatok kezeléséről, automatizációról - workflow-ról.

Folyamatok nélkül nincs ügyfélszolgálat!

Ügyvezetőnk, Szederkényi Zsolt előadása az IIR Magyarország Digitális Call center konferenciáján ügyfélszolgálatról, digitalizációról, automatizált üzleti folyamatokról.

Sikersorozat interjú - Szederkényi Zsolt

A Hatos csatorna interjúja ügyvezetőnkkel, Szederkényi Zsolttal a Sikersorozat műsor keretein belül.

Építsd szabályokra a vállalatot! - Szederkényi Zsolt előadása

Hogyan segíti a szabályokra és folyamatokra épülő operatív munkavégzés az egész vállalkozás szervezettebb, ellenállóbb és hatékonyabb működését? Erről szól Szederkényi Zsolt előadása, ami a Piac és Profit magazin 2020 Május 21-i, Vállalkozásból vállalattá konferenciáján hangzott el.

Szederkényi Zsolt - Workflow mindenhol

Az xFLOWer Group ügyvezetője, Szederkényi Zsolt adott elő a Piac és Profit 2020 Március 26-i konferenciáján. A téma az üzleti folyamatok kezelése, automatizálása, melynek aktualitását a jelenlegi COVID-19 járvány is erősíti. Hogyan készüljünk fel a várható gazdasági válságra? Hogyan vezethetjük cégünket és tarthatjuk meg a szervezett munkavégzést távmunka esetében is? Milyen eszközök és módszerek állnak rendelkezésünkre, hogy szervezetten, jól működő operatív munkavégzés mellett vészelhessük át a jelenlegi időszakot? E kérdésekre is választ ad az előadás.

Workflow – a működési hatékonyság növelésének kulcsa

Az IIR Certified Workflow&Process Specialist képzésén Szederkényi Zsolt, a Click On Hungary Kft. ügyvezetője osztotta meg gondolatait a workflow rendszerek jelenéről és jövőjéről. Zsolt több, mint 20 éves tapasztalatára alapozva olyan áttekintést kínál e rendszerek tekintetében, ami minden olyan vállalat számára fontos és érdekes, amelyik szeretné szervezetten végezni operatív tevékenységeit és üzleti folyamatait BPM rendszerrel támogatja - vagy ennek bevezetését tervezi.

IIR Certified Workflow&Process Specialist képzés - Gordos Koppány

Gordos Koppány előadása az IIR Certified Workflow&Process Specialist képzés keretein belül. Hogyan építsük fel üzleti folyamatainkat, milyen eszközök állnak rendelkezésünkre ehhez? Milyen folyamatokat automatizáljunk? Hogyan kapcsolódik a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás az üzleti folyamatok kezeléséhez? Mire képes ma egy vezető RPA megoldás? Minderre fény derül a videóban.