Interjúk és előadások

Folyamatban gondolkodás a nyerő!

Szederkényi Zsolt előadása a Piac és Profit magazin konferenciáján, ahol az üzleti folyamatokban való gondolkodás fontosságáról és szükségességéről beszélünk közérthető, szemléletes példákkal kiegészítve.

Technológia a vállalatvezetésben

Gordos Koppány előadása vállalati technológiai megoldások alkalmazásáról, automatizációról és az ezekhez szükséges alapokról a Piac és Profit magazin konferenciáján.

Az ügyvédi munka is folyamatokra épül - interjú

Dr. Szentes Bencével, a Szentes Ügyvédi Iroda vezetőjével beszélgettünk jogi folyamatokról, dokumentumkezelésről, az ügyvédi és jogi munka automatizálásáról.

RECORD Kft - Workflow a cégműködésben

Jámbor Árpád, a RECORD Kft. ügyvezető igazgatója a hatékony cégműködésről, folymaatkezelésről, automatizációról.

Interjú - Joseph Gibbons

Joseph A. Gibbons, a Gibbons Consulting Group elnöke a globális versenyről, versenyképességről és a technológia alkalmazásának szükségességéről fejti ki véleményét.

Interjú - Mikey Centrella

Mikey Centrella-val, a Make Things Happen Digital CEO-jával beszélgettünk atuomatizációról, workflow-ról, üzleti hatékonyságról.

Szederkényi Zsolt - Business&Café interjú

Miért hasznos workflow rendszert használni cégünk vezetéséhez? Hogyan alakítsuk ki folyamatainkat? Milyen problémákra nyújt megoldást egy workflow rendszer bevezetése? Minden válasz - és további érdekes, hasznos információk - a videóban!

Interjú - Orosz Sándor

Az xFLOWer használatával a Mininform Kft. számára új vállalatvezetési és szervezési, automatizálási lehetőségek nyíltak meg. Orosz Sándor tulajdonos-ügyvezetővel beszélgettünk a rendszer használatáról, az xFLOWer-el megoldott üzleti problémákról.

Szederkényi Zsolt - Folyamatszemlélettel a munkaerőhiány ellen

Ügyvezetőnk, Szederkényi Zsolt a Piac és Profit magazin Munkaerőhiány konferenciáján adott elő üzleti folyamatok kezeléséről, automatizációról - workflow-ról.

Folyamatok nélkül nincs ügyfélszolgálat!

Ügyvezetőnk, Szederkényi Zsolt előadása az IIR Magyarország Digitális Call center konferenciáján ügyfélszolgálatról, digitalizációról, automatizált üzleti folyamatokról.

Sikersorozat interjú - Szederkényi Zsolt

A Hatos csatorna interjúja ügyvezetőnkkel, Szederkényi Zsolttal a Sikersorozat műsor keretein belül.