Integrációs lehetőségek

Szabad adatáramlás, szigetrendszerek helyett centralizált irányítás, automatikus adatszinkronizáció - sok esetben csak álom, hogy így épüljön fel a vállalati IT infrastruktúra. Az xFLOWer platform lehetővé teszi, a meglévő belsős vagy megkerülhetetlen külsős rendszerek összekötését, így egyetlen helyről látható és irányítható minden szükséges adat, egységes riportokkal.

Minden egy helyen - az integráció előnyei

icon png
01

Transzparencia és adatáramlás = felgyorsuló, pontosabb munkavégzés

A szervezet adatainak mindig a megfelelő helyen és időben szükséges rendelkezésre állniuk, az xFLOWer garantálja, hogy megszűnnek az akadozó információkból adódó problémák.

A szervezet adatainak mindig a megfelelő helyen és időben szükséges rendelkezésre állniuk, az xFLOWer garantálja, hogy megszűnnek az akadozó információkból adódó problémák.

Bővebben
icon png
02

Automatikus adatszinkronizáció, a legfrissebb információkért

Az xFLOWer segítségével az IT rendszerek összekötésén túl automatikus adatszinkronizálást is megvalósítunk.

Az xFLOWer segítségével az IT rendszerek összekötésén túl automatikus adatszinkronizálást is megvalósítunk.

Bővebben
icon png
03

Kész üzleti megoldások bevezetése gördülékenyen és költséghatékonyan

A különböző API kapcsolatok lehetővé teszik, hogy meglévő, out of the box megoldásokat azonnal a meglévő rendszerrel használjunk.

A különböző API kapcsolatok lehetővé teszik, hogy meglévő, out of the box megoldásokat azonnal a meglévő rendszerrel használjunk.

Bővebben
Hogyan valósítjuk meg a hatékony integrációkat

az xFLOWer platform segítségével?

Service Image

API adatkapcsolatok - akár egyedi fejlesztéssel

Különböző, standard API felületeket kínálunk a más rendszerekkel való azonnali összekapcsolódáshoz, de akár egyedi kapcsolatok kialakítását is biztosítani tudjuk.

Service Image

Közös frontend a meglévő IT megoldásokhoz

Az xFLOWer felhasználói felülete képes vállalati frontendként összefogni a szervezet különböző IT megoldásait, a munkavégzés így nem csak gyorsabbá, de kényelmesebbé is válik.

Service Image

Az xFLOWer komponenseinek beágyazása más felületekbe

Beágyazási lehetőségünknek köszönhetően nem szükséges megnyitni a zárt rendszert ahhoz, hogy a partnereknek hozzáférést biztosíthassunk a számukra releváns adatokhoz.

Azonnal használható

integrációs lehetőségeink

NAV adatkapcsolat

Magyarországon az összes, belföldi adóalanyok közötti ügyletről adatot kell szolgáltatni a NAV felé, függetlenül az áfa összegétől, így az összes, belföldi vállalkozás számára kiállított számlát jelenteni kell.

Így a NAV online felületéről adatkapcsolatunk segítségével bármikor elektronikusan lekérdezhető az összes Magyarországon, vállalatra kiállított számla.

A fenti segítségével immáron nincs szükség arra, hogy a számlákból kézzel vagy valamilyen karakterfelismerő (OCR) eszközzel jusson hozzá az adataihoz.

xFLOWer az e-mailen vagy postán érkezett számlákhoz automatikusan kinyeri a NAV online-ban elérhető adatokat, így munkatársainak nem kell adatrögzítéssel foglalkozni, az elgépelésből adódó hibázási lehetőség pedig nullára csökken.

Számlázz.hu összekötés

Miután az különböző pénzügyi műveletek során felmerülő összes adat a rendelkezésünkre áll, evidens, hogy ne csak a beérkező számlákkal tudjunk műveleteket elvégezni, de a folyamat másik oldalát, a számlázást is egy helyről indíthassuk.

Az xFLOWer integrációs lehetőségeinek hála csaknem bármely számlázó programmal kialakítható a szükséges adatkapcsolat, a legelterjedtebb rendszerekkel (pl szamlazz.hu) pedig már azonnal működő megoldást tudunk biztosítani.

img
img
image

Cégkapu

xFLOWer az e-mailekhez hasonlóan képes a cégkapus üzeneteket is kezeli. Az érkező üzeneteket az előre kialakított üzleti folyamatokhoz rendeli, így már eleve olyan ügyintézési folyamat indulhat, amelyet az adott üzenet típusa meghatároz.

A cégkapus üzenetek a platform dokumentumtárában, az adott ügyfél teljes történetével és további dokumentumaival együtt kerül tárolásra. Így teljeskörűen és bármilyen távlatban visszakövethető az ügyintézési folyamat, a hozott döntésekkel, intézkedésekkel együtt. Az ügyintézés közben létrehozandó további válasz dokumentumokat az xFLOWer sablonokból is képes kezelni.

Néhány példa az alkalmazásra - lehetőségek és interfacek

  • MAIL API: xFLOWer minden info@company.com címre érkező levelet érkeztet, tárol, folyamathoz rendel
  • SSO API: xF összeköthető a központi authentikációs eszközökkel, így nem kell külön jelszó a kollegáknak
  • ERP API: különböző ERP rendszerekhez egy vagy kétirányú adatkapcsolat (pl.: ügyféltörzs szinkronizációhoz)
  • AD, Amdocs, Avaya, Calgo, Cégkapu, CosmOss, DConto, Drescher, Dfacto, Emsone, Doki, EasyProject, Gica, Honor, IBM Content Manager, Kötekács, Kötvény, Küt, LDAP, Libra, Life, Mdocs, Microsec, NAVOnline, Netcracker, Netlock, Olasz, Ozeki, Pillar, Piramis, Portfolio, Salesforce, SAP, Szaki, Szamlazz.hu, Szekér, TCT, Üzi, VCC, Wizard
Hogyan oldottuk meg ügyfeleink problémáit?

Inspirálódjon esettanulmányainkból!