Dokumentum és folyamatkezelő rendszer

Dokumentumok és üzleti folyamatok felhőből

Túl sok papír az irodában?

Az xFLOWer DMS megoldása lehetővé teszi a papír alapú ügyintézés minimalizálását vagy akár papírmentes iroda kialakítását is. A rendszer azonban több, mint egy iktató, tároló, archiváló megoldás - bejövő és kimenő dokumentumait folyamat szinten kezeli. Így minden dokumentumhoz előre meghatározható ügyintézési folyamat kapcsolódhat, melyet a program minden esetben végigvisz. Kattintson és tudjon meg többet!

Dokumentumok - rendben?


Cégénél több száz vagy akár több ezer dokumentumot kell kezelni minden hónapban? A postázás kezelése túl sok erőforrást emészt fel? Az xFLOWer DMS rendszer rendet teremt a káoszban - rendszerezett dokumentumok, kevesebb papír és csökkenő adminisztrációs teher a cégnél,az xFLOWer bevezetésénél ez a minimum, amit ügyfeleink elvárhatnak. És miben kínál többet az xFLOWer?  Kattintson és tudja meg!

Átláthatatlan adminisztráció?

Előfordult már, hogy egy dokumentum késve érkezett meg az illetékeshez? A határidőből való kicsúszás miatt bírságot kapott? Esetleg egy dokumentumban lévő határidőről kollégái elfeledkeztek? Minderre egységes megoldást kínál az xFLOWer workflow és dokumentumkezelő rendszer. Segítségével átláthatóvá válik az adminisztráció: nincs több elfelejtett határidő, elmaradt ügyintézés vagy hiába keresett fontos dokumentum.  Kattintson és tudjon meg többet!


xFLOWer dokuemntumkezelő rendszer

Hegyekben áll a papír irodájában?

Nagy mennyiségű dokumentum kezelése során különféle nehézségekbe ütközhetünk: milyen feladatok vannak a dokumentummal? kinek a dolga elintézni? mikorra kell elvégezni?  hová kerüljön a papír? Hogyan találjuk meg gyorsan, ha később szükség lesz rá? És még sok további, hasonló gonddal találkozunk, amennyiben dokumentumaink kezelésére nincs megfelelő megoldásunk. Az xFLOWer dokumentumkezelő rendszer egyrészt lehetővé teszi a beérkező papír alapú dokumentumok digitalizálását (akár elektronikus hitelesítéssel) iktatását, tárolását és archiválását, illetve biztosítja későbbi visszakereshetőségüket is, különféle szempontok alapján (pl. érkezés időpontja, dokumentumtípus, ügyintéző, ügyfél vagy akár a dokumentumhoz rendelt kulcsszó (tag)). Az xFLOWer azonban nem egy "sima" dokumentumkezelő rendszer. Az xFLOWer kezeli a dokumentumokhoz kapcsolódó üzleti folyamatokat is, azaz biztosítja, hogy minden olyan feladat, amit egy dokumentum érkezése generál, határidőre és minden lépést betartva valósuljon meg. Természetesen ennek megfelelően a feladatok - akár automatikus - kiosztása, a határidők figyelése, jelentések készítése és különféle eszkalációk is a rendszer funkciói közé tartoznak.

 
Dokumentumok kezelése - xFLOWer

Dokumentumokat keres de csak káoszt talál?

Legyen végre rend vállalata dokumentumai között! Legyen szó akár több tízezer dokumentum kezeléséről havi szinten, az xFLOWer készen áll rendben tartani adminisztrációját. A rendszerben garantáltan mindig hozzáfér minden dokumentumához, sőt, xFLOWer - ben bármilyen adat lehet dokumentum: e-mail, postai levél, fax, sms, hangfájl, vagy bármilyen egyéb, digitálisan értelmezhető állomány. A dokumentumokat elég csupán egyszer rögzítenie a rendszerbe, a rendszerezést és a későbbi kereshetőség biztosítását a rendszer elvégzi ön helyett. De a legjobb még hátravan. Bármely irat vagy dokumentumkezelő rendszer képes iktatni, kereshetően tárolni, archiválni dokumentumait. Az xFLOWer workflow motorjának köszönhetően azonban mindezeken túlmenően dokumentumaihoz előre meghatározott ügyintézési folyamatokat rendelhet. Így amikor egy dokumentum a rendszerbe érkezik, az xFLOWer automatikusan elindítja az adott dokumentumhoz szükséges ügyintézési folyamatokat úgy, hogy előre megadott határidők alapján, meghatározott felelősök számára osztja ki a feladatokat, majd ellenőrzi ezek teljesülését. Soha többé káosz, elfelejtett dokumentum, vagy hibás ügyintézés!

 
Dokuemntumok és folyamatok - xFLOWer

Dokumentumok+folyamatok=átlátható adminisztráció

Képzelje el, hogy dokumentumai iktatása után minden kolléga pontosan tudja, melyik dokumentummal mi a teendője, milyen határidővel és a dokumentumkezelő - rendszer  
felügyeli az ügyintézés kivitelezését! Önnek csupán annyi dolga marad, hogy jóváhagyja vagy elutasítsa az egyes dokumentumokat (pl. számlákat, szerződéseket, árajánlatokat, vagy bármit) attól függően, hogy megfelelnek - e az ön elképzeléseinek! Gondoljon bele mennyi munkaidőt - és ezáltal pénzt - takaríthat meg azzal, hogy az ügyintézés egyes lépései automatizálhatóak illetve azzal, hogy az elektronikus dokumentumkezelés felgyorsítja cége adminisztrációját! Az xFLOWer DMS rendszere pontosan ezt kínálja önnek, sőt, meglévő informatikai rendszereihez is kapcsolódik, így nem kell kicserélnie az egyszer már beszerzett rendszereket, hanem kiegészítheti azok tudását és funkcióit egy olyan folyamat és dokumentumkezelő rendszerrel, mely nagyvállalati funkcionalitást biztosít KKV árazással! Érdekes lehet?  Lépjen velünk kapcsolatba és tudjon meg többet!

 

DOKUMENTUMKEZELŐ RENDSZER FOLYAMATVEZÉRLÉSSEL

Az xFLOWer dokumentumkezelő (DMS) modul – piacán egyedülállóan – biztosítja, hogy a futó folyamatok, azaz a napi munkavégzés minden egyes lépéséhez a megfelelő dokumentumok álljanak az illetékesek rendelkezésére. Így a munkavégzés során nem kallódhat el egyetlen irat sem, nem lehetséges továbbá, hogy valamely folyamathoz kapcsolódó dokumentum hiányozzon vagy hiányosan kerüljön kitöltésre. Az adminisztrációra így kevesebb költség, idő és munkaerő szükséges, ami a szervezet hatékonyságát közvetlenül növeli.

 
xFLOWer teljeskörű dokumentumkezelés

MIÉRT AZ XFLOWER DOKUMENTUMKEZELŐ RENDSZERT VÁLASSZA?

Az xFLOWer egy magyar fejlesztésű munkafolyamatkezelő, ügykövető rendszer, melynek dokumentumkezelő (DMS) modulja több 15 éves felhasználói és fejlesztési tapasztalat alapján nyerte el mai funkcionalitását. A legtöbb dokumentumkezelő (DMS) rendszerrel ellentétben ez nem csak egy dokumentumtár, mely egy file manager-hez hasonló felületetet biztosít, ahol fastruktúrába szervezve elérhetőek a szkennelt dokumentumok és a word file-ok. Legfontosabb, hogy a dokumentumok nem önmagukban, hanem minden esetben üzleti munkafolyamatok mentén keletkeznek, az workflow-k vezérlik az elintézési, tárolási archiválási, jóváhagyási, előállítási, törlési, indexelési folyamataikat is. A dokumentumokhoz kapcsolódó munkafolyamatok során állnak elő azok az keresési információk, amelyek során később minden megtalálható, ennek eredménye az, hogy nem csak 1-1 fastruktúra levelén, hanem komplex címke mátrix alapján tesz a folyamatmotor és dokumentumtárból minden elérhetővé. 
Pl.: egy dokumentumra ragasztott címkék: Plastic Kft, szerződés, lejárat dátuma 2020. január, Szigorúan titkos, Irattár: A polc / 19-es dosszié, VIP ügyfelek, pénzügy, beruházás, állandó beszállító, rendelési érték: >1M EUR

A legterjedtebb nyelvek mellett az xFLOWer dokumentumkezelő magyarul is használható.

 

DOKUMENTUMKEZELŐ KERETRENDSZER

xFLOWer dokumentumkezelő modulja egy olyan keretrendszert biztosít, mely egyrészt azonnal tartalmazza a működéshez legfontosabb üzleti folyamatokat és törzsadatokat, de ezek gyorsan testreszabhatók akár a bevezetés szakaszában, akár később bármikor módosíthatók, bővíthetők!

Az xFLOWer dokumentumkezelő egy felhő alapú szolgáltatás, de tulajdonképpen „csak” egy alapkeretet biztosít ahhoz, hogy olyan vállalati környezetet hozzon létre magának, amelyben nem kell minden negyedévben egy új szoftveres megoldás kiválasztásán törnie a fejét. Nézze meg az xFLOWer Cloud kínálatát. Az xFLOWer dokumentumkezelő bevezetésével ezekhez a modulokhoz Ön is bármikor hozzáférhet: ha most van szüksége rá akkor most, ha csak később akkor ezek az xFLOWer dokumentumkezelő kereteibe pillanatok alatt beemelhetőek utólag is.

 

DOKUMENTUMKEZELÉSI RENDSZER - FOLYAMATOK

xFLOWer dokumentumkezelőben mindent folyamatok vezérelnek, ezekhez kapcsolódnak a dokumentumok. A folyamatok lépésről lépésre vezetik végig a munkatársakat az ügyintézési tevékenységeken, így véletlenül sem maradhat el semmilyen dokumentumhoz kapcsolódó ügyintézési tevékenység.

 
A dokumentumkezelési folyamatok nem érnek véget az érnek véget egy szkennelésnél vagy egy word file dokumentumtárba történő feltöltésénél, hanem a dokumentum előállításának vagy épp elintézésének  teljes ügyintézési folyamatát végiköveti, vezérli. A munkafolyamatok nem csak létrehozzák, de akár a workflow-k során változtathatják is a dokumentumokat. Például egy pont után tiltják a módosítást, konvertálják wordből pdf-be, feliratozzák (watermark: confidental), sorszámot helyeznek el alnyomatként (x. számú példány) vagy épp zárolják bizonyos típusú munkatársak elől.

 
 

Néhány példa dokumentumkezelési munkafolyamatokra:

Ön dönti el, hogy milyen dokumentum-kezelési folyamatokat fog használni, természetesen az igényeinek megfelelően történő paraméterezés része a dokumentumkezelő rendszer bevezetésének.
Nézzen körül xFLOWer Cloud kínálatában és találja meg az Önnek megfelelő folyamatokat!

 
xFLOWer dokumentumkezelés funkciók

DMS funkciók

DOKUMENTUMOK LÉTREHOZÁSA

Az összes dokumentum sablonokból generálható, így az SMS-ek, E-mail-ek, Word / PDF dokumentumok olyan módon állhatnak elő, hogy a munkatársnak ne kelljen feleslegesen a már meglévő adatok bemásolásával foglalkoznia. Egy visszaigazoló e-mail, csatolmányként egy PDF dokumentummal, rajta az ügyintéző szkennelt aláírása, dátum, iktatószám, vonalkód, Tartozás összege, megrendelt szolgáltatások, ÁSZF akár emberi beavatkozás nélkül is elküldésre kerülhet.

A sablondokumentumok oly módon szerkeszthetők, hogy azokat akár egy titkárnő is fel tudja tölteni az xFLOWer dokumentumkezelő adatbázisába.

EMAIL AUTOMATIZÁLÁS

Képzelje el, hogy a workflow motor és a dokumentumkezelő együttesen állít elő olyan e-maileket, amelyben aktív linkek vannak. Tehát a megtervezett workflow alapján automatikusan ki tud küldeni egy munkahelyi vezetőnek egy olyan e-mailt, melynek csatolmánya a jóváhagyandó irat, a levél törzse tartalmaz két linket: jóváhagyom vagy nem. De ugyanezzel a módszerrel az ügyfeleknek is küldhet levelet (például egy ajánlatot) az alábbi linkekkel: elfogadom az ajánlatot, nem kérem, további telefonos egyeztetést kérek, stb. A linkekre történő kattintás továbbviszi a workflow-t és akár emberi beavatkozás nélkül hajt végre további lépéseket. Egy jóváhagyott számla esetén megy a pénzügyre a kifizetést végző kollegához, egy elfogadott ajánlat esetén pedig az ügyfélmenedzser kap erről visszajelzést…. vagy ahogy Ön megálmodja.

IKTATÁS / ÉRKEZTETÉS

xFLOWer DMS modulja teljes körű megoldást ad a dokumentumok érkeztetésére. A funkció archiváló (szkennelő) modult és a papír és digitális dokumentumokhoz (e-mail) tartozó érkeztető / iktató funkciót tartalmaz, mely az e-maileket például manuálisan beavatkozás nélkül emeli át xFLOWer dokumentumtárába, akár automatikusan rendeli ügyfélhez, küld auto-reply-t vagy épp rendeli előzmény ügyekhez.

DOKUMENTUM TÍPUSOK

Az xFLOWer dokumentumkezelő moduljába bármilyen file felölthető. A DMS rendszer alapból tartalmazza az dokumentumtörzsek kezelését, de azt Ön határozhatja meg, hogy az alapadatokon kívül milyen adatokat szeretne kezelni. Így felveheti a partnerek lábméretét, nyelvtudását, árbevételét, gyerekeinek számát vagy épp a feleség foglalkozását vagy politikai kapcsolatait.

Amennyiben Önnek már vannak törzsadatai (pl.: más rendszerekben), akkor lehetőség van ezen informatikai rendszerekkel interface kapcsolatokat, így példál az xFLOWer felületén nem kell ismételten rögzítenie az ügyfeleket.

Ha Ön nem csak "sima" ügyféltörzset szeretne csak kezelni (név, cím, telefon), hanem speciális adatai vannak, akkor sincs akadálya xFLOWer használatának. Kialakítható HR törzs, Ingatlan törzs, Adós törzs, Eszköz törzs, Szerződés törzs, Megbízó törzs vagy bármi. Az üzleti folyamatok minden eseteben a megfelelő törzshöz kapcsolódnak.

Közfeladatot ellátó szerveknél is alkalmazható rendszer

Az xFLOWer iratkezelő rendszere teljeskörűen megfelel a 27/2014. (IV. 18.) KIM rendeletben előírt elvárásoknak, így közfeladatot ellátó szerveknél is alkalmazható rendszer. Tanúsítványunk 2020 - ig érvényes, így jelenlegi és jövőbeli közfeladatot ellátó partnereink is alkalmazhatják működésük támogatására. 

 
Automatikus folyamatok - xFLOWer

 MUNKAFOLYAMATOK AUTOMATIZÁLÁSA

Az egyes munkafolyamat-lépések automatizálása lehetőséget biztosít arra, hogy a szervezeten belül munkaerő szabaduljon fel, így több idő marad a megrendelt projektek teljesítésére illetve új ügyfelek megszerzésére, ami hatékonyan támogatja az üzleti eredmények elérését.
Akár teljesen automatikus tevékenységláncok is felépíthetőek (pl.: kintlévőség kezelés), de íme néhány példa hol javítható és gyorsítható egy munkafolyamat és dokumentumkezelő rendszerrel a vállalati munkavégzés: 

 • pénzügyi mutatók automatikus ellenőrzése
 • testreszabott ajánlatok
 • automatikus eszkalációk (pl.: határidő lejárta előtt)
 • párhuzamos munkafolyamatok kezelése (pl. 3 vezetőből 2 jóváhagyás szükséges)
 • műszaki rendszerekkel való automatikus kapcsolat során automatikus hiba ellenőrzés és ennek megfelelő ügyfél-kommunikáció (tudjuk, hogy Önnél hiba van)
 • Kiegészítő termékek ajánlása (cross-sales, up-sales)
 • személyes ügyfélkiszolgálás
 • stb.

AUTOMATIKUS MUNKAFOLYAMAT LÉPTETÉSEK

Képzelje el, hogy több tízezer olyan nyitott munkafolyamata van amely várakozik valamire:

 • Lejárt-e a szerződés?
 • Van-e még tartozása?
 • Kaptunk-e választ?
 • 2 hét múlva ismét hívni kell!
 • Elhárult már a hiba?
 • Beérkezett az áru?
 • Meggyógyult már a kapcsolattartó?
 • stb.

Ezeket a munkafolyamat-lépéseket a folyamatkezelő motor képes automatán ellenőrizni, egyes feltételek függvényében a munkafolyamatokat továbbvinni, riasztást küldeni, lezárni egy ügyet vagy kezelőhöz / vezetőhöz továbbítani, priorizálni, összekapcsolni, csoportosítani....

 
Automatikus dokumentumok

DOKUMENTUMOK AUTOMATIZÁLÁSA

Sokak számára a dokumentumkezelés egy file manager-hez hasonló felületet jelent, ahol fastruktúrába szervezve elérhetőek a szkennelt dokumentumok és a word file-ok.

xFLOWer dokumentumkezelő modulja ennél sokkal többet nyújt. Egyrészt dokumentumként értelmez minden digitálisan értelmezhető anyagot, így akár egy telefonbeszélgetés eredménye (hang file), egy SMS vagy is e-aktába csomagolt digitálisan aláírt számla is azonos módon kezelhető. 
Legfontosabb, hogy a dokumentumok nem önmagukban, hanem minden esetben üzleti munkafolyamatok mentén keletkeznek, az workflow-k vezérlik az elintézési, tárolási archiválási, jóváhagyási, előállítási, törlési, indexelési folyamataikat is. A dokumentumokhoz kapcsolódó munkafolyamatok során állnak elő azok az keresési információk, amelyek során később minden megtalálható, ennek eredménye az, hogy nem csak 1-1 fastruktúra levelén, hanem komplex címke mátrix alapján tesz a folyamatmotor és dokumentumtárból minden elérhetővé. 
Pl.: egy dokumentumra ragasztott címkék: Plastic Kft, szerződés, lejárat dátuma 2020. január, Szigorúan titkos, Irattár: A polc / 19-es dosszié, VIP ügyfelek, pénzügy, beruházás, állandó beszállító, rendelési érték: >1M EUR


Az összes dokumentum sablonokból generálható, így az SMS-ek, E-mail-ek, Word / PDF dokumentumok olyan módon állhatnak elő, hogy a munkatársnak ne kelljen feleslegesen a már meglévő adatok bemásolásával foglalkoznia. Egy visszaigazoló e-mail, csatolmányként egy PDF dokumentummal, rajta az ügyintéző szkennelt aláírása, dátum, iktatószám, vonalkód, Tartozás összege, megrendelt szolgáltatások, ÁSZF akár emberi beavatkozás nélkül is elküldésre kerülhet.

A munkafolyamatok nem csak létrehozzák, de akár a workflow-k során változtathatják is a dokumentumokat. Például egy pont után tiltják a módosítást, konvertálják wordből pdf-be, feliratozzák (watermark: confidental), sorszámot helyeznek el alnyomatként (X. számú példány) vagy épp zárolják bizonyos típusú munkatársak elől. 

xFLOWer dokumentumkezelő modulja teljes körű megoldást ad a dokumentumok érkeztetésére. A funkció archiváló (szkennelő) modult és a papír és digitális dokumentumokhoz (e-mail) tartozó érkeztető / iktató funkciót tartalmaz, mely az e-maileket például manuálisan beavatkozás nélkül emeli át xFLOWer dokumentumtárába, akár automatikusan rendeli ügyfélhez, küld auto-reply-t vagy épp rendeli előzmény ügyekhez.

E-mail linkek: Képzelje el, hogy a workflow motor és a dokumentumkezelő együttesen állít elő olyan e-maileket, amelyben aktív linkek vannak. Tehát a megtervezett workflow alapján automatikusan ki tud küldeni egy munkahelyi vezetőnek egy olyan e-mailt, melynek csatolmánya a jóváhagyandó irat, a levél törzse tartalmaz két linket: jóváhagyom vagy nem. De ugyanezzel a módszerrel az ügyfeleknek is küldhet levelet (például egy ajánlatot) az alábbi linkekkel: elfogadom az ajánlatot, nem kérem, további telefonos egyeztetést kérek, stb. A linkekre történő kattintás továbbviszi a workflow-t és akár emberi beavatkozás nélkül hajt végre további lépéseket. Egy jóváhagyott számla esetén megy a pénzügyre a kifizetést végző kollegához, egy elfogadott ajánlat esetén pedig az ügyfélmenedzser kap erről visszajelzést…. vagy ahogy Ön megálmodja.

 

MIÉRT HASZNOS AZ XFLOWER DOKUMENTUMKEZELŐ RENDSZER?

Minden vállalkozás működéséhez szükséges, hogy minden információ azonnal, helytől függetlenül, minden illetékes számára rendelkezésre álljon. Az xFLOWer Cloud-ban dokumentumként kezelhető bármilyen információt tartalmazó forrás – email, SMS, szkennelt dokumentumok, Word és PDF fájlok, Excel táblázat, stb.  A dokumentumok tárolása, elérése és feldolgozása ennek megfelelően olyan környezetben kell, hogy történjen, ami lehetővé teszi fent felsoroltak kezelését. A mai dokumentumkezelő rendszerek ezen igényeket magas szinten ki is szolgálják, az xFLOWer Cloud  dokumentumkezelő modulja jóval többet kínál, mint a dokumentumok tárolása, rendszerezése vagy hozzáférhetősége.

Iratkezelés megfelelőség:
24/2006. (IV. 29.) BM-IHM-NKÖM együttes rendelet szerint tanúsított rendszer. 

 
DMS alapelemek

MILYEN ALAPELEMKBŐL ÁLL A DOKUMENTUMKEZELŐ RENDSZER?

 • Érkeztetés
 • Iktatás
 • Postázó modul, elektronikus postakönyv kezelése
 • Szkennelés
 • Vonalkódtechnológia alkalmazása
 • Indexálás
 • Szignálási folyamatok
 • Dokumentum tárolás
 • Visszakeresés
 • Integrációs más modulokhoz, rendszerekhez
 • Dokumentumtár
 • Elektronikus csatornák automatizált feldolgozása, tárolása (E-mal, FAX, SMS, Hanghívás)
 • Dokumentumsablonok (Word, E-mail) automatikus előállítása
 • Tömeges nyomtatás támogatása
 

HOGYAN MŰKÖDIK A DOKUMENTUMKEZELŐ RENDSZER? 

Az alábbi, ajánlatadási példán keresztül láthatjuk a dokumentum kezelő modul működését:

 1. Ajánlatkérés beérkezése – a modul azonosítja és rögzíti az ajánlatkérést, mint dokumentumot, ha papíron jött szkenneli, ha e-mailben jött tráolja ügyintézőhöz rendeli, auto-reply-t küld.
   
 2. Ajánlatadási dokumentumok ellenőrzése – a modul megvizsgálja, hogy az ajánlatadáshoz szükséges dokumentumok (pl. ajánlati sablonok) rendelkezésre állnak-e és hozzáférhetőek-e az ajánlatadásban résztvevők számára.
   
 3. Adatok kitöltése – Amennyiben a szükséges adatok rendelkezésre állnak (pl. számlázási cím, cégjegyzék szám, stb.) a rendszer automatikusan kitölti a dokumentum adatmezőit
   
 4. Dokumentumok hozzárendelése – a modul a folyamatban résztvevőkhöz rendeli a szükséges dokumentumokat, hogy mindenki hozzáférhessen a számára szükséges dokumentumokhoz a folyamat során.
   
 5. Elkészült dokumentumok ellenőrzése – a modul ellenőrzi, hogy a dokumentumok határidőre, a megfelelő tartalommal készültek-e el
   
 6. Visszacsatolás – a modul értesíti a folyamat illetékes résztvevőit a szükséges dokumentumok elkészültéről és a folyamat további teendőiről.
   
 7. Visszajelzések kezelése – a modul figyeli, hogy milyen további dokumentumok érkeznek be az adott folyamathoz kapcsolódóan (pl. egy adott címről érkező emailek és csatolmányok) és a beérkező üzeneteket iktatja, kategorizálja és további folyamatokhoz rendeli
   
 8. Az elkészült dokumentumok tárolásra kerülnek, a későbbiekben - megfelelő jogosultsággal - bárki könnyen megtalálja a dokumemtumokat az összes alverzióval és a teljes ügyintézési procedúrával együtt (ki? mikor? mit? döntött.. mit kaptunk? mit küldtünk? Van-e még teendő?)
 

AZONNAL HASZNÁLHATÓ DOKUMENTUMKEZELŐ RENDSZER

A legjobb rendszer sem jelent megoldást, ha a mögöttes folyamatok kialakításába hiba kerül. Épp emiatt az xFLOWer Cloud moduljai tartalmazzák azokat a bevált gyakorlatokon alapuló, előre elkészített folyamatokat, amelyek a használatba vétel első pillanatától kezdve biztosítják a professzionális munkaszervezést – vezetői szinten így csupán azt szükséges meghatározni, hogy melyik szerepkörben mely kollégák tevékenykednek, a többit a rendszer elvégzi.

Az xFLOWer Cloud dokumentum kezelési megoldása mindezt tartalmazza és lehetővé teszi a teljes folyamat kezelését, függetlenül az ügyek, felhasználók és párhuzamos folyamatok számától. Az egyes részfolyamatok automatizálása szintén megoldott, így pénzt, energiát és időt spórol vállalata számára. A dokumentumok ezáltal mindig rendelkezésre állnak – amikor szükség van rájuk és kizárólag azon kollégáknak, akik a kapcsolódó folyamatban részt vesznek.

Az eredmény? Gyorsabb, hatékonyabb dokumentum kezelési folyamat és automatizáció, ami csökkenti munkatársai terheltségét, munkaidőt takarít meg és biztosítja a folyamatok precíz kivitelezését.