Kész üzleti folyamatok, könnyedén cégére szabva

Tudjuk, hogy minden vállalat máshogy működik, az alapvető folyamataikban azonban számtalan egyezés mutatkozik. Több száz bevezetés után üzleti folyamatok ezreit építettük fel, így rálátásunk van arra, melyek azok a megoldások, amelyeket valóban érdemes alkalmazni. Az xFLOWer bevezetésénél ezekből a best practise típusú üzleti folyamatokból kiindulva a lehető leggyorsabb eredmény érhető el.

image

Best practice alapokon

xFLOWer-t a legkülönbözőbb üzleti területeken alkalmazták már vállalatok. Az egyes cégeknél egyedileg testreszabott üzleti folyamat, üzleti logika az adott cég know how-ja. xFLOWer-nél ezt tiszteletben tartjuk és szigorú titoktartás mellett ügyelünk arra, hogy ezt senki mással ne osszuk meg.

Mindazonáltal komoly tudás halmozódott fel abból a sok száz cégnél történt bevezetésből melyben részünk volt.

Ezeket a folyamatokat standardizáltuk – levágtuk róla az ügyfélspecifikus dolgokat – és a közös halmazból alkottunk általános és átlagos folyamatcsontvázakat. Egy-egy újabb ügyfelünknél történő bevezetésnél ezeket felhasználva tudjuk a célt a leghamarabb elérni.

Meglévő rendszerek összekapcsolása - integrációk

Szabad adatáramlás, szigetrendszerek helyett centralizált irányítás, automatikus adatszinkronizáció - sok esetben csak álom, hogy így épüljön fel a vállalati IT infrastruktúra.

Az xFLOWer platform lehetővé teszi, a meglévő belsős vagy megkerülhetetlen külsős rendszerek összekötését, így egyetlen helyről látható és irányítható minden szükséges adat, egységes riportokkal.

image
Hogyan oldottuk meg ügyfeleink problémáit?

Inspirálódjon esettanulmányainkból!